Tietoa meistä

Mitä teemme, miksi ja miten

Opiskelemaailmalla.fi tarjoaa koko Suomen alueelle luotettavaa, helppoa ja laajaa palvelua opiskelumahdollisuuksien löytämiseen ulkomailta – oli se sitten viikonlopun kielikurssi, kuukausien yliopistoon valmistavaa opiskelua tai ammattitaitojen parantamista ajavaa opetusta. Palvelemme Suomessa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi ammattitaidolla auttaen sinua löytämään juuri sinulle sopivan paikan.

Tarjoamme erinomaista ohjausta etsiessäsi sopivaa koulutusta ulkomailta. Tiedonhaku ja valintojen tekeminen ovat vaikeita kun tietoa ja vaihtoehtoja on lähes rajattomasti verkossa. Me tuomme yksinkertaisuutta vaikeisiin valintoihin ja helpotamme oikean kokemuksen löytämisessä.

Me arvostamme asiakkaitamme, tarjoamme helppoa palvelua ja laadukkaita koulutuksia. Toimimme välittäjänä koulutuspalveluihin ympäri maailmaa – nyt jo yli 100 eri kohteelle, 43 eri maassa. Asioidessasi kansamme asioit rehellisten ja luotettavien ihmisten kanssa, jotka vain helpottavat elämääsi. Tarjoamme saman hinnan kuin kaikki koulut, joiden palveluja välitämme, jonka lisäksi olemme valmiita tarjoamaan lisäpalveluita helpottamaan maailmalle lähtöäsi entisestään.

Arvot

Me täällä uskomme, että oppiminen kuuluu joka elämänvaiheeseen. Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme tarjota kokemuksia, jotka rikastuttavat arkea ja elämää. Uskomme, että eri kulttuureista oppiminen ja niiden kohtaaminen on elintärkeää yhä linkittyneemmässä maailmassamme ja pyrimme lisäämään ymmärrystä ihmisten välillä.

Haluamme helpottaa ammattitaidollamme oppimiskokemusten löytämisessä ja matkailun yhdistämisessä koulutukseen. Olemme perhe- ja nuorisoläheisiä, jonka lisäksi meillä on vuosikymmenien kokemukset yritysten auttamisesta kehityspyrkimyksissään.

Kokemuksemme kielipalvelujen tarjoajana auttaa meitä myös tarjoamaan erinomaista palvelua suomalaisten ja ulkomaisien koulutuspalvelujen tarjoajien välittäjänä.