Kesäkoulu New Yorkissa

Riika

Koulumme sijaitsee näkyvällä paikalla Brooklyn Heightsissa, vain metropysäkin päässä Manhattanilta ja tarjoaa kaupungin läheisyyden rauhallisella alueella. Mielestämme tämä on paras paikka tutustua Isoon Omenaan: kaikki kaupungin syke on läsnä, mutta ilman stressiä. Kesäkoulu järjestetään St. Francisin collegessa, joka on 150 vuotta sitten perustettu yksityiskoulu. Koulun luokkahuoneet ovat tilavia ja moderneja.

Englannin juniorikurssimme on suunniteltu ikäluokalle 14-17. Se on kielikylpyohjelma, joka sisältää yleisenglannin tunteja ja harrastetunteja, majoituksen täysihoidolla isäntäperheessä sekä retkiä ja toimintaa.

Kurssi sisältää 20 oppituntia viikossa. Opettajat ovat päteviä ja kokeneita ja käyttävät toiminnallista metodia rohkaistakseen oppilaita osallistumaan ja käyttämään kieltä mahdollisimman paljon. Ryhmät jaetaan tason mukaan ja oppilaita ryhmässä on maksimissaan 10.

Majoitus on tärkeä osa onnistunutta kielimatkaa, ja siksi olemme käyttäneet paljon aikaa valitaksemme oikeat isäntäperheet. Kaikki perheet sijaitsevat Brooklynin alueella ja keskimäärin 30 minuutin päässä koulusta. Tyypillinen perhe on lapsiperhe, eläkeläispariskunta tai yksinasuva vanhempi. Englanninkielisessä perheessä asuminen on paras tapa päästä sisälle kieleen ja kulttuuriin.

Saapumispäivä on sunnuntai ennen kurssin alkua. Lähtöpäivä on lauantai kurssin päättymisen jälkeen. Lisämaksusta myös lisäpäivät ovat mahdollisia. Opiskelijat asuvat kahden hengen huoneissa toisen opiskelijan kanssa ja heillä on yhteinen koulumatka. Opiskelijat ovat samaa sukupuolta, mutta eri kansallisuutta.

Yleistiedot

Päivämäärät 5. heinäkuuta – 8. elokuuta 2015
Ikäryhmä 14-17 -vuotiaat
Minimiaika 2 viikkoa
Oppitunteja 2020 oppituntia viikossa aamuisin
Sisätilat modernit luokkahuoneet, opiskelijoiden yhteistilat
Ulkotilat yleisurheilukenttä, tenniskentät, jalkapallokenttä
Harrastekurssit tanssi (Zumba, salsa, jazz & hip-hop), valokuvaus, näytteleminen
Ekskursiot Times Square, Luonnontieteelinen museo, vapauden patsas, Staten Island, Central Park.